YogaKey

Yoga voor iedereen

Julianalaan 54, Delft
+31-(0)618474458

Studio Yogakey

Welkom bij Studio Yogakey in Delft.

In studio yogakey beoefenen we yoga in een kleine groep.

Je krijgt de kennis en begeleiding die nodig zijn om een yogaserie te leren of te verdiepen. Het oefenen zorgt voor meer balans, kracht, soepelheid, ontspanning en een gezonde ademhaling. Je voelt je fysiek goed en rustig in het hoofd.

Yoga is niet prestatiegericht. Maar door yogabeoefening kun je wel beter gaan presteren in sport of op andere gebieden. Ook kan yoga helpen bij het goed functioneren op school, op het werk of in je studie.

Kennismaken met yoga

Iedereen is welkom om kennis te maken met Yoga. Er zijn verschillende cursussen met wekelijkse lessen. Op woensdag zijn er ook lessen voor kinderen en op vrijdagmiddag voor jongeren.

Daarnaast zijn er een paar keer per jaar workshops voor leerkrachten, zorgaanbieders, mantelzorgers en ouders. Een workshop bij Yogakey kan een belangrijke sleutel zijn tot een betere begeleiding. Je leert niet alleen hoe je yoga kunt inzetten in de begeleiding maar ook voor jezelf zodat je beter om kan gaan met stress en werkdruk.

De docent

De yogalessen staan onder leiding van Ilse Meezen, een gecertificeerd yogadocent. Zij heeft Studio YogaKey en Logopedie Sterk opgericht en is van beroep taalkundige en logopedist. Ilse Meezen heeft meer dan 20 jaar ervaring in het onderwijs en in de gezondheidzorg. Ook is zij auteur van methoden, boeken en cursussen.